top of page
  • Skribentens bildTor

Ny fart kommer snart

Hej! Mitt liv står stilla känns det som. Jag kommer inte vidare. Vill komma loss och tillbaka till livet igen? Kommer jag att lyckas ta mig vidare i livet och bli glad och trygg igen?


Kommer det in lite kärlek/romantik snart såhär på höstkanten?

Hopplös


nytt år kommer med nya möjligheter. 2022 blir ett bra år för dig

Svar Låt oss börja med kärleken. Det ser inte jätteljust nu i höstrusket för dig men så fort vintern närmar sig börjar det bubbla. December kan bli lite av en flirtig och trevlig månad men är bättre för att känna sig sedd än älskad. SÅ det blir lite av ett självförtroendelyft snarare än en kärleksboost.

Däremot ser det ljusare ut under senvintern med en liten topp i februari och ett riktigt stort lyft i sena mars. Bästa chansen att hitta kärleken har du genom dina fritidsintressen eller under resor.


Nu till det andra: De sista åtet/två åren har stått mer eller mindre stilla för din del 2021 skulle gjort det oavsett men 2020 var tänkt att bli lite av en puff i din riktning innan allt blev konstigt. Det är delvis därför du känner dig så vilsen nu eftersom du inte riktigt är på den plats du tänkt dig eller trodde att du skulle vara på.

Lyckligtvis kommer 2022 med nya förutsättningar och det är definitivt läge att gå vidare eftersom du dels får chanser som öppnar sig och dels kommer att lyckas bättre än du trott med allt som du tar initiativet till själv.

Det finns många vägar framåt men den som är lättast och går snabbast under 2022 är att satsa på yttre förändring och låta det inre följa efter. Nytt arbete, ny hobbie, ny kärlek, nytt boende, att lägga av med ovanor och göra livsomställningar är vägen som snabbast ger utdelning.

Beroende på vad du väljer att göra finns det lite olika utfall men en sak som skulle skaka om är att flytta eller i alla fall söka jobb på en annan ort och pendla dit. Nya perspektiv öppnar nya dörrar, särskilt om du samtidigt letar dig in i en hobbie eller ett nytt socialt umgänge.

Den vägen är rätt drastisk och ett stort äventyr men i din framtid under nästa år finns många möjliga äventyr. Det viktigaste är att du litar på att saker kommer gå bättre än du tror och att du vågar ta ny fart redan i mitten av januari.

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page