top of page
  • Skribentens bildTor

Nu vänder det!

Hej Tor. Jag pratade med dig i slutet av februari tror jag och du sa att ett genombrott/ förändring skulle komma inom kort i mitt arbete snart och datum runt 16 mars. Idag 9 april kom genombrottet och jag kände äntligen att jag fick gehör för mina idéer och det som höll på att bli halvt katastrofalt blir vad idag förstår helt pausat och det kändes att idag just idag kom vändningen. Äntligen ser jag ljuset . Igår var det mesta helt hopplöst och som djupast i eländet. Tack Tor för ditt samtal med hopp som jag nu kände vände idag.

GH


Utveckling är inte ett rakt streck men när det första steget är taget går det ofta lättare och lättare

Svar: Det är verkligen roligt med telefonsittningarna eftersom det ger utrymme att gå in på djupet med frågorna och det känns som en stor lycka att det nu vänder. Du vet ju en del om hur det fortsätter framöver och vi finns alltid här om du behöver vägledning framöver.

Stort tack för fina ord och all lycka till dig och din framtid.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarii


bottom of page