top of page
  • Skribentens bildTor

Naken i drömmen

Uppdaterat: 28 aug. 2019

Jag har en sekvens i mina drömmar som återkommer ofta sedan en tid tillbaka. Jag har ingenting på mig på överkroppen!! Jag går helt obemärkt ute bland folk i mina drömmar och ingen bryr sig om detta. Detta är ett inslag som är ofta återkommande liksom att jag är kär i mina drömmar men i verkligheten har jag en kille sedan 4 år tillbaka. Så nu undrar jag vad detta betyder, har det någon slags sammanhang?

"Sandra"


Tor svarar: Nakenhet bland folk som du beskriver det betyder att du känner att du har saker att dölja. Att du skäms för något som du är övertygad att alla redan tänker om dig men bara inte talar om för dig (som till exempel att du inte är lika bra på ditt jobb som de verkar tro eller att du inte alls skickat iväg de där beställningarna som du sagt att du gjort). Det är troligen något personligt som du skulle hantera mycket bättre än du tror om det "kom ut", annars hade du varit helnaken i drömmen.

Vad gäller drömmen om förälskelsen så beror det troligen på fysiska saker. Förälskelse startar en massa hormonella system och troligen så har de systemen gått igång av andra skäl. Då tolkar din hjärna det med att du är förälskad och testar den idén i dina drömmar.

Troligen är det ihopkopplat med den "biologiska klockan" och det kan vara läge att fördjupa det förhållande du har.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page