top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

När kommer mitt kärleksliv fungera?

Har en liten fundering så här på kvällskvisten. Det är så att jag har blivit lurad och sårad av en kille. När ska jag sluta vara så jävla lättlurad? När kommer det gå bra för mig?

"Jessika"


DU kommer hitta rätt men just nu behöver du läka och bygga upp självkänslan igen

Svar: Enligt ditt horoskop är du inte det minsta lättlurad. Det du däremot är är driven och hängiven. Egenskaper som funkar bra på jobbet där du är pålitlig, idérik och lojal.

När det kommer till kärlek – riktig kärlek – sån som du känner och vill känna är det också fantastiska egenskaper. Du ser till det ni har tillsammans och det ni kan bygga. Du är rak, öppen och har inge problem att kommunicera med killar på ett sätt de förstår.

Irriterande nog är det lite där problemet ligger; du översätter dina känslor i aktion och samarbete och det gör, irriterande nog, att ”fel” sorts kille – den typ du oftast dras till – tror att du inte tar illa vid dig av snedsteg eller helt enkelt tar dig för given efter ett tag.


Här vill jag bara säga en sak och det är att det är deras förlust och din vinst. Tack och lov att du kom på vilka de var och att de inte längre är en del av ditt liv. Om de inte kunde bättre för dig tycker jag mer en lite synd om de tjejer de blir ihop med sedan.


Det gör ont nu och du känner dig blåst, arg, ledsen och ensam och du är mer sårad än de flesta förstår för din Venusposition gör att det här inte bara känns – det lämnar ärr i själen.

Dock vill jag ge dig en hel del hopp för framtiden: Du är ett kap och en underbar livskamrat – särskilt för den som söker ett aktivt, vackert och utvecklande liv tillsammans med någon och vad du än gör – ändra inte på dig för att passa någon annan bättre!


Det är inte du som har bekymmer – det är din partner som har huvudet påskruvat fel. Ta lite tid, sätt ihop dig, ta med dig lärdomarna om vilka tecken som antyder att något är fel till dig och var redo när kärleken kommer igen.


2020 är inte ett år då du bildar en livslång relation men mycket väl året då du träffar rätt person att gör det med lite längre fram.

Du hittar rätt i en man som är äldre än du med en relation (troligen äktenskap) bakom sig (det har gått rätt lång tid sedan dess). Ni träffas troligen genom arbetet. Han är stark, smart och hyggligt vältränad och har troligen barn. Hans relation till dem säger mycket om vem han är – känns inte det rätt är han inte rätt för dig.

Bästa tecknen för dig om du vill ha en långvarig relation är Oxar, Vågar och möjligen Fiskar.


Det kommer gå bra för dig och det kommer gå bra för dig med början nu. Det tar lite tid (som sagt) innan ”mr Right” uppenbarar sig – men du har gått på nitar färdigt nu.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page