top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

När får jag barn?

Fråga: Jag heter Anna och jag är nyfiken på hur framtiden ser ut för mig och min sambo. Ser ni några barn inom snar framtid? Ser ni när jag har som störst chans att bli gravid? Vi längtar båda efter barn och har försökt i över ett halvår nu.... Inte så länge kanske men det vore intressant om ni kunde se om det är något på gång snart! Ser ni något annat i mitt/vårat horoskop som vi bör tänka på? "Anna"


Du har bra chanser att bli med barn - allra störst när du är 29 år.

Svar: Jodå, det ser bra ut för er. Jag hittar ingenting som bör förstöra dina chanser. Däremot kan det dröja innan ni träffar rätt. Allra bäst chanser att bli med barn har du när du är 29 år. Då kommer du att få barn. Till dess har du rätt bra chanser. Om det är något alls du bör tänka på är det att själva havandeskapet kan bli ganska jobbigt. Kom ihåg att din kropp skaförändras och kämpa inte emot när den gör det. Generellt sett har du bäst chanser att bli med barn redan ett par dagar efter sista menstruationsdagen. Det kommer att gå bra, så slappna av och njut av livet

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page