top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Mitt armband är borta

Mitt armband har kommit bort. Senast jag använde det tror jag var vid midsommartid, ngt före. Det är ett guldarmband, Bismarck. Jag kan ha haft det på mig när jag åkte till landet och tog sedan av det när jag skulle måla. Har inte behövt det på hela sommaren när jag har varit mkt på sjön. Men nu skulle jag ta det på mig för ett par veckor sedan och jag kan inte hitta det. Det brukar ligga tillsammans med mitt halsband av samma typ. Jag har letat i lådor, kläder, smyckeskrin mm dessutom på landet förstås men ingen framgång.

"från en som fått hjälp förut"


Den ligger med all sannolikhet utomhus - leta nu innan snön kommer

Svar: Det finns utomhus eller där du har blomsterjord (kanske vid en kruka?) Det är jord i närheten och det finns träd nära. Kolla rabatterna mellan där ni målade och där ni förvarar färgen och under de björkar som står närmast sommarstället. Jag hoppas du hittar ditt armband

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page