top of page
  • Skribentens bildTor

Mina smycken går inte att finna

Hjälp, jag hittar inte mina smycken! Sedan vi flyttade från lght till hus, nu 4,5 år sedan, hittar jag inte mina smycken jag fick när jag var liten. Dels ett runt silverhänge ca 3 cm med fyrklöver på ena sidan och mitt förnamn graverat på andra tillsammans med födelsedatum. Dels ett guldhänge, en dubbel 1-öring ca 2 cm i diameter. Där borde också en något grövre guldkedja ligga samt vår äldsta sons dopsmycke.

HelenSvar: Jag måste vara ärlig här och säga att det finns en risk att de hamnade i fel kartong och att de blivit slängda för jag får inget starkt intryck av dem alls. Det närmaste jag kommer är att det finns ett par ouppackade kartonger, en väska och något som verkar vara en papperspåse i en källare eller ett garage från innan flytten.

Väskan är det bästa valet – den är inte snygg och står undanstuvad, jag tror inte du tror att ni packade något i den men det gjorde ni.

Kolla i den.

Lycka till

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page