top of page
  • Skribentens bildTor

Min nuvarande eller min gamla flamma?

Hej! Längesen jag kikade in här nu och kände att det var dags! Kort och gott så lever jag med en person som kanske inte alltid ger mig vad jag behöver på det känslomässiga planet. Nu har en gammal flamma börjat höra av sig och rört upp massa gammalt och jag tvivlar på min nuvarande situation. Vilken av dessa är "the one"? Om ens någon av dessa? Om man får slänga in en liten extrafråga så undrar jag även när det vänder, all ekonomisk oro och den psykiska påfrestningen som livet just nu ger mig?

Ar


Båda står på sikt i vägen för sann kärlek

Svar: Roligt att höra av dig igen. låt oss börja med kärleken eftersom den påverkar det andra mer än tvärt om.

Fatta inga hastiga beslut! Den du lever med vet du var du har men också vad du inte kan få, den gamla flamman vill brinna tillsammans med dig men på samma villkor som ni hade då och det kan bli roligt men leder snarare bakåt än mot nya mål.

Det finns en annan kärlek framför dig som snabba beslut just nu kommer ställa sig i vägen för. SÅ att låta hjärtat fladdra lite extra är inte en dålig idé men att ändra ditt liv kommer kunna kosta dig den kärlek du förtjänar för den ligger inte jättelångt in i framtiden (sett ur kortens perspektiv så i år räknat borde det betyda 2-4).

Nu till vändningen. Det kommer ett jobblyft under 2022 (möjligen redan i december men troligen en bit in på 2022). Det leder till lite högre lön och nya uppgifter (delvis nya arbetstider som faktiskt kommer passa dig bättre). Den stora vinsten ligger dock i livsstil och utgifter. En ny hobby kommer få dig att må bra och är billig (samt kan ge inkomster via handel). Minskade utgifter pga att ett lån eller större kreditköp löper ut ger också ett lyft.

Den där oron och inre tyngden du känner är ett behov av utveckling och omställning. Det betyder att det är dags att göra en större omställning under de närmaste åren. I huvudsak gäller det i ditt fall att ta tag i en dröm eller plan som du övergivit och lagt i ”senare” högen. Du står inför att på allvar gå in i vuxenlivet och det bästa sättet att göras det på är att inte snubbla in i det längs den väg som ligger framför dig utan att välja vilken väg du vill gå.

Det är inte ens viktigt att det ”går bra” för det du vinner på att välja aktivt påverkar ditt sätt att se på dig själv för resten av ditt liv och det är värt mer än vad du kan vinna på tryggheten i att få en mjuk ingång i vuxenskapet.

Lycka och välgång väntar dig och du är på rätt väg så länge du inte nöjer dig med det enklaste.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page