top of page
  • Skribentens bildTor

Min man trivs inte på sitt jobb

Jag har en liten fråga angående min man. Han har blivit omplacerad på sitt jobb och trivs inte lika bra längre ...

Kommer han att börja trivas eller skall han börja se sig om efter något annat?

"Tack och hej S."


Ledarskap passar vädurar väl i allmänhet.

Svar: Det förhåller sig så att vi spår aldrig någon som inte bett om det själv. Däremot ritar vi upp horoskop (som vi resonerar ger horoskopet konstant information som finns om varje människa, hela tiden - lite som offentliga uppgifter. Så fungerar det inte med korten och vi vill respektera andras privatliv). Tyvärr kan jag dock inte avgöra särskilt många detaljer om framtiden, eller om vilken typ av arbete någon trivs med, utan födelsetid och -plats. Såhär mycket kan jag säga på grundval av din mans födelsedatum:

2018 gick han igenom sin första Saturnusretur. Den returen ger en vilja att omvärdera livet och särskilt då sådant som rör ansvar, samhällsställning, ambitioner och möjligheter, plikter, släktband ... Det här kallas allmänt för trettioårskrisen. Att han nu efter omplaceringen trivs mindre bra kan delvis ha med detta att göra, att han i själva verket känner att han behöver något nytt och mer meningsfullt att arbeta med. Det är i så fall en väldigt stark drift, Saturnus manar på sätt och vis till att vi gör det bästa av våra liv på lång sikt.

Eftersom han är Vädur och har både Merkurius och Venus i Väduren är han snabbtänkt och socialt sett kvick att reagera. Men med Mars i Oxen finns det en viss tröghet, han är inte snar till vrede trots att han är Vädur och han vill gärna förankra saker praktiskt innan han agerar. Hade jag haft födelsetiden hade jag vetat vilken planet som gör sig mest gällande just i hans arbete. Mitt antagande med tanke på din fråga är att det är Mars eller Jupiter (som befinner sig i Skorpionen, där Jupiter inte leder till snabba beslut) som styr i det här sammanhanget för just din man. Det kan för all del vara Saturnus också. Troligen är det i alla fall så att det tar sin tid innan han fattar sitt beslut (annars hade han redan gjort det).

I allmänhet trivs Vädurar bäst om de får arbeta med något där de upplever att de har kontrollen (inte bara över sig själva utan gärna över flera och framför allt över slutresultatet). Många Vädurar trivs på arbeten där de får utnyttja tecknets stora talang för strategi och taktik. Men återigen, utan födelsetiden kan jag inte precisera vad som passar just din man och när det gör det. -

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page