top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Min klocka är borta

Jag är en tjej på 21 år som just nu jobbar utomlands. Jag har blivit av med min blåa sportklocka och jag undrar om ni kan se vart den finns nu? Jag arbetar som servitris i restaurangen på ett hotell och jag la den på ett skåp ca.2 veckor efter att jag hade börjat där. Kan ni hjälpa mig? "Tack på förhand"


Photo by Tom The Photographer on Unsplash
Klockan hänger i ett skåp - en arbetskamrat vet var

Svar: Den är kvar på din arbetsplats men inte längre på skåpet. Den har flyttats till en krok i ett skåp där den hänger i armbandet. Mitt intryck är att den är hängd där av någon som ville se den hos sin rätta ägare. Jag tror att det är ett skåp med förkläden och sånt men jag är inte säker på det. Om du inte hittar den så fråga runt på jobbet. Någon där vet var den är.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page