top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Mår mina hundar bra och hitta jag min dyra digitalkamera?

Hej! Vi håller på att flytta till min mamma, och flytten är nästan klar. Var är digitalkameran (plus kristalltallrikar).? Hjälp behövs, för kameran är värd ca 6000:-


Hanna är djurviskaren i familjen

Hur ser framtiden ut för mig? Kommer jag att klara av att jobba och med vilken typ av jobb. Ska testa nya arbetsställen i höst, men vad?

"Sökhjälp behövs"


Ps Visst trivs våra hundar och mår bra? Är det någon av hundarna som vill förmedla sig med mig?


Svar: Kameran står i "fel" hem i en påse eller låda. Den är hemma hos någon vän till er, någon som ni stannade till hos under flytten. Kristalltallrikarna är i en låda ett annat föremål som har med musik att göra.


Om din framtid säger mina kort:" Det är ett rikt liv som väntar dig. Det är inte stora upplevelser som du kommer att samla och inte heller följer du dina visioner och drömmar. Däremot kan du vänta dig en ekonomi som räcker både för att leva väl och dela med sig av. Ensamhet drabbar dig inte men du får räkna med att får agera självuppoffrande i framtiden."


Kameran ligger i fel låda och finns hos en vän

Det är Hanna som kan djurs inre bäst så vill du ha en bra bild av hur de mår bör du nog fråga igen specifikt om det men så vitt jag kan se så är det inget som större fel på dina hundar.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page