top of page

Många förändringar under 2020


Hej, jag är orolig över mina barns vistelse hos sin pappa? När ska pappan till barnen sluta trycka ner mig? Och hur ser min framtid ut kommande året ?

"Morron"


Svar: Jag kan tyvärr bara spå sådant som hör till din framtid, så jag kan inte säga något om pappans motiv eller val. Inte heller hur dina barn har det hos honom. Jag skulle däremot vilja rekommendera att du tar upp din oro och hur du blir behandlad med en terapeut eller kurator. Det kan hjälpa på många sätt, bland annat kan det göra det mycket svårare för din man att trycka ner dig. Det gör det också troligare att han lägger av.


2020 ser ut att bli ett betydligt roligare år för dig än 2019 varit. Jupiter har just vandrat in i Stenbocken, det tecken där du har Saturnus och Neptunus, och troligen även Månen (om du är född väldigt tidigt på morgonen så har du Månen i Skytten men annars är den i Stenbocken). Det innebär att du får många starka upplevelser i början av året och att du kommer åt att utveckla, förändra och stärka ditt känsloliv, kan göra dig av med en hel del oro och skuldkänslor och istället satsa mot nya mål. Processen i sig kan vara lite ansträngande, även positiv förändring brukar vara det. Men det här går sannolikt mycket fort, så att du är på väg mot de där nya målen redan innan februari är slut.


Det är dessutom ett mycket bra kärleksår för dig. Försommaren och sommaren handlar väldigt mycket om romantik, och i september handlar det om djupa och seriösa känslor. Du har tur i kärlek nästan hela året faktiskt, den enda trista månaden är mars.


Korten säger också att det blir många förändringar framöver och att det är bra. Det kan bli en del konflikter och trassel på vägen men det viktiga är slutresultatet. Lita på att Ödet vill ditt bästa och att det inte kommer att dyka upp något som du inte hanterar.


Första halvåret kan bli ganska ansträngande (utom maj, som blir en festlig månad och innehåller en speciell upplevelse, kanske en resa eller något riktigt minnesvärt evenemang), under sommaren behöver du hämta dig lite och sedan under hösten så kommer du att börja skörda frukterna av allt det här arbetet. Då väntar viss materiell framgång men, mycket viktigare, också harmoniskt familjeliv och lycka. Du kommer att känna dig starkare och tryggare.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page