top of page
  • Skribentens bildTor

Lyfter det för syrran?

Hej på er! Det gäller min syster som jag har lite funderingar kring även om ni inte spår andra! Kommer jag ändå att uppleva att hon kommer må bättre och finna ett större boende? Vet även att det varit trassligt för henne med ekonomi och relationsmässigt.

”Hoppfull”

 

Svar: Tack för att du skickar med din systers födelseuppgifter, horoskop är allmäntillgängligt och det finns oerhört mycket man kan få reda på genom dem.

Låt oss titta på det lite i taget:


April är en månad av utveckling. Förhållanden djupnar, bildas eller avslutas beroende på hur de mår.

Relationer: Svårast utan att ta hjälp av korten. Jag förstår att du frågar nu för april är en tid då hennes relationer kommer gå igenom stora förändringar. Det finns stora chanser att dåliga förhållanden tar slut och att bra förhållanden blir djupare. Det kan bli några tunga veckor för henne men det som händer nu är i mångt och mycket väldigt bra för henne.


Jobb/ekonomi: 2021 börjar inte jättebra men det kommer en ändring. Jobbmässigt kommer det öppningar i höst och med det kommer också ett ekonomilyft. Det kommer dock kräva nytänk och att hon ser åt annat håll än det hon sysslar med just nu. Om hon vill ha ett lyft tidigare är det en superbra idé att börja med utbildningar nu direkt. Hela 2021 och 2022 kommer utbildning och utveckling via nya kunskaper vara väldigt givande för henne. Ju förr hon börjar desto snabbare kommer det ge utdelning (OBS – det finns yrkesutbildningar som är korta). Går hon kurser i rätt saker nu kommer det ge utdelning i form av jobb och ekonomilyft redan i slutet av sommaren.


Bostad: Inga stora förändringar just nu. Det kommer ett erbjudande om annan bostad i höst men det för med sig en del förpliktelser som hon kommer tveka till.

Mående: Det kommer vara upp och ner eftersom det här är ett år då det kommer hända en del saker MEN det är ett bra år för henne. Kan hon se att förändringar faktiskt hjälper eftersom de åtminstone skapar nya förutsättningar kommer detta bli ett bra år för henne. Chansen att hon känner hopp och framtidstro vid slutet av året är god.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page