top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer vi få barn?

Jag skrev till er i höstas och fick svar av Tor. Det stämde verkligen till 100 procent. Nu är det så att jag och min man försöker att få barn och jag undrar om ni kan se när det kan tänkas bli. Vi är väldigt förhoppningsfulla och längtar så efter ett barn. Många människor jag träffar undrar om jag inte spelar teater eftersom de tycker att jag är så rolig. Det är så många som undrat genom åren så jag måste bara fråga. Jag tycker själv inte att jag är roligare än någon annan. "Jungfrun"

Din mest fertila period ligger några år fram i tiden men du har bra chanser att få många barn om du vill det.

Svar: För de allra flesta som nått din ålder så ligger de största chanserna att bli med bar bakom dem. Lyckligtvis är det inte fallet för dig. I år och de kommande två har du ganska normala chanser att bli med barn. Om det dröjer lite längre så är det ingen panik för det är först om mellan tre och sju år som du har dina allra största chanser att bli med barn. Det i kombination med era horoskop i övrigt gör att jag inte ser att det ska bli några bekymmer för er två att bli vare sig tre, fyra eller kanske till och med fem. Det som du dock bör tänka på är att gå på dina koller på MVC ordentligt under havandeskapet. Det är inga fel på dig men du och ditt barn kanske inte kommer så väl överens under de första månaderna du väntar det.

Under det närmaste halvåret är dina bästa dagar att bli med barn på: 30/5, 26/6, 23-24/7, 20/8 och 16-17/9. Jag önskar er lycka till och jo med både Jupiter, Solen i Jungfrun och Uranus och Pluto bra placerade och dessutom väl aspekterade som de är bör du ha fina skådespelaranlag. Även om det nog är lite mer djup som är din bästa sida och inte ytlig komik.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page