top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer vi bli föräldrar?

Hej! Jag och min sambo har försökt bli gravid i över ett år nu och börjar bli rädd för att vi inte kommer kunna få barn tillsammans. Så min fråga är, som så många andra undrar, kan jag bli gravid och kommer vi att få ett barn tillsammans?

”Orolig”


det ska nog gå bra

Svar: Ett år är inte en orimligt lång tid så det är inte läge att bli orolig ännu. Däremot kan det inte skada att se sig om efter vad det finns för hjälp att få på orten där du bor OM det inte skulle funka på ett åt till eller så. Det finns otroligt mycket och bra hjälp att få för de som har svårt att få barn (vilket jag inte ser att ni har ännu) så även om det inte går av sig själv är ni många år från att ens behöva oroa er för att bli barnlösa.

Nu till det jag direkt ser i era horoskop: Du borde inte ha några problem att bli med barn (givet det faktum att jag inte har din födelsetid vilket gör att jag inte kan se hur husen ligger) däremot finns det en del bekymmer med hur du matchar din sambo. Inte nödvändigtvis att han har svårt att göra barn men ni som par är lite missmatchade. Det gör det inte alls omöjligt att ni ska få barn men jag är inte förvånad att det tagit lite tid. Dock kan jag säga att om ni vill ha fler barn så kommer det gå betydligt enklare än det första och ta mindre tid från det att ni börjar försöka.

De dagar ni har störst chans att bli med barn under det kommande halvåret är: den 14/7, 11/8, kvällen den 7/9, kvällen 4/10, 31/10, 1/11, 38/11 på morgonen och på julafton.

Om ni vill hjälpa till ytterligare kan det hjälpa att se över era matvanor beroende på vad ni föredrar nu. Tänk husmanskost hellre än pizza som vardagsmat.

Lycka till

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page