top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer kärleken med en MC?

Ni hade nog rätt förra gången angående nätkontakter, mycket gemensamt men något fattades. Vet inte om vi kom in i det fel på något sätt. Vid den första ögonkontakten sa det oj inombords, men efter några träffar drog han sig ur utan att säga varför. Har svårt att släppa ordentligt, förstår inte det riktigt eftersom han egentligen inte var så speciell. Ska jag kontakta honom igen? Ni pratade istället om kurser. men måste jag gå på kurs eller börja en ny hobby för att hitta Honom. Skaffade mig en ny hobby i våras, köpte en MC, räcker inte det. Jag har så mycket att göra både på jobbet som flyttar till en annan ort och hemma, tycker inte att jag har ork att ta till mig något nytt igen. Visst låter jag gnällig men vill så gärna veta om jag kommer att ha någon att dela tillvaron med och helst att han kommer SNART.

"Humlan"


I ditt fall är en MC inte bara en frihetsinvestering utan också en kärleksinvestering.

Svar: MC- räcker gott. Det viktigaste är att du kommer in i nya miljöer och träffar nya människor. Nu kommer våren så en MC är en snabb väg in i nya kretsar. Kolla vilka klubbar som kör runt där du bor och ta kontakt med dem. Ditt jobb flyttar ger dig också nya kontaktnät så även om det är jobbigt kommer det lösa dina kärleksproblem på rätt kort sikt. Mellan jobbflytten och MC kommer du inte gå ensam längre än till vårens slut. Som mer än vän fungerar din nätpartner inte utan största ansträngning. Jag skulle inte tro att det lönar sig med ytterligare kontakter men det kan bara du avgöra.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page