top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer jag flytta snart?

Fråga Tor och Hanna: Jag har på senare tid funderat en del kring flytt. Känner att jag inte längre trivs så bra på min bostadsort där jag också har växt upp. Det är liksom klart för mig här på något sätt. Det är en känsla som växt sig starkare! Ligger det någon flytt för mig inom detta år eller kanske nästa år?

Anna


En ny ort kommer som följd av nya jobbval - i alla fall om du vill flytta i närtid

Svar: Jadå det är möjligt men det handlar inte om att flytta för flyttandets skull utan om vad du flyttar till. Bostadsbyte och byte av ort kommer vara en konsekvens av andra val som i första hand gäller arbete och karriär om du vill att det ska ske före 2022.

Sök arbeten du verkligen vill ha oavsett var de finns och sikta högt. Hittar du drömjobbet kommer flytten och miljöbytet som en extra bonus och en konsekvens av något positivt.

Lycka till.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page