top of page
  • Skribentens bildTor

Kan vi få barn?

Nu ska jag pröva igen och skriva till er. Min fråga är om det kommer att bli barn i vårt hem snart? Min man och jag har prövat allt i ca 10 års tid men inget händer. . Väntan är så jobbig och allt annat tycks komma i skymundan pga detta. Jag hoppas innerligt att detta kommer med och kanske ska jag få ett svar...

en undrande vädurSvar: Jag vill börja med att säga att för att kunna ge ett riktigt bra svar så behöver jag din fördelsetid på timme och minut samt platsen du är född på. Utan det finns det en del saker jag inte kan se som skulle kunna vara hjälpsamma. Vad jag kan säga är:

Det ser inte helt lätt ut. Inte bara har du nått en ålder då det är svårare att bli med barn, du har också ett väldigt "samlat" horoskop med nästan alla planeter i tecknen just före din sol. Det gör dig till en stark och dynamisk människa men det gör också att det är ganska svårt för dig att bli med barn. Exakt vad det innebär i ditt fall kan jag inte säga utan en mer exakt födelsetid men det gör bl a att du är mest fertil mot slutet på din menstruationscykel vilket gör att din fertila period blir väldigt kort varje månad.

Det jag också kan säga är att under det närmaste halvåret är följande dagar de du har störst chans att bli med barn:29-30/8 och 25/9, 23/10, 19-20/11, 16/12 och 13/1.

Jag gissar att det i att pröva allt ingår IVF behandlingar mm så det finns faktiskt bara en sak jag skulle vilja tillägga. Se till att få utrymme med föräldraskapet också. Att så helhjärtat följa sitt hjärtats röst gör, som du säger, att mycket annat hamnar i skymundan och bland det de egentliga fröjderna med att ha och uppfostra barn. Det gör att jag skulle vilja föreslå att ni tittar på adoptionsmöjligheter. Det kanske låter som ett misslyckande men är faktiskt motsatsen. Dels för att ni då får njuta av glädjen i att vara föräldrar och dels för att chanserna att ni får ett alldeles eget syskon till ert adoptivbarn faktiskt ökar betydligt om man redan är föräldrar. Kroppens biologiska klocka ställer om och ger ofta fertiliteten en extra puff till de som redan har barn, även om det barnet inte är egenfött.

Fortfarande går det naturligtvis inte att garantera framgång men i ert fall så känner jag mig alldeles säker på att om ni adopterar först och får barn sedan kommer att älska båda lika för er vilja till barn och föräldraskap, och er kärlek och känsla för familj är verkligen stark.

Jag önskar er all lycka

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page