top of page
  • Skribentens bildTor

Kan jobbet bli roligare?

Hur kommer det bli på mitt jobb och hur kan jag komma mer till min rätt jobbmässigt?

Uddlinda


En ny vän på jobbet kommer betyda mycket under det kommande året.


Svar: Som Skytt född på hornet till Stenbocken och dessutom med solen placerad precis på hornet mellan 5:e och 6:e huset är det viktigt för dig att känna trygghet i ditt arbete. Att du är kompetent och vet vad som ska göras är basen för att du mår bra på jobbet. Men du har nått en ålder och en mognad då du börjar känna att utmaningar och mer inflytande är viktigt för att det ska vara riktigt tillfredsställande. Så för att jobbet ska växa är det läge att titta p större ansvar och mer komplicerade tjänster. Du har kompetensen så du behöver inte oroa dig för det men det är läge att ta på dig nya uppgifter, prata med dina chefer om hur du kan tillföra mer och kanske också söka olika chefstjänster och uppgifter.

En annan sak som utvecklar dig är att jobba mer med dian ideal och lägga tid på det samhälle och den person du vill ha och vara. Att börja jobba fackligt eller satsa på idrott som hobby kommer båda ge dig en kick som bär över in i din jobbtillfredsställelse.

Det närmaste halvåret kommer fortsätta vara lite tufft, särskilt eftersom du vill utvecklas men omständigheterna gör det ganska motigt. Det kommer lätta – troligen redan i november och definitivt fram mot mars, april. Därefter känner du att du är på rätt väg (under förutsättning att du strävar efter utmaningar och förändring – att bara krama trygghet kommer funka men inte göra jobbet roligare).

Konflikter på arbetet är inget du behöver vara rädd för framöver. Lös motsättningar med fakta och stå på dig om du vet att du har rätt. Problem försvinner om du konfronterar dem. Det finns en person på din arbetsplats som kan betyda mycket för dig som bu bara är bekant med. En fördjupad vänskap kommer bli fruktsam.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page