top of page
  • Skribentens bildTor

Kan jag utveckla mina mediala talanger?

Jag undrar om jag kommer att få godkänd arbetsskada? Kommer det att lösa sig med min ekonomi? Är arbetslös och sjukskriven. Kommer jag att hålla på med något medialt som är mitt stora intresse, isåfall med vad? Tack på förhand!

”Ane”


Helande och insikt ligger i linje med din begåvning

Svar: Prata med ditt försäkringsbolag, det kan finnas något i dit försäkringsskydd som du inte tänkt på. Att jag säger det är för att korten säger att det finns pengar du redan borde fått och om det inte är via din försäkring kan det vara något annat liknande. Vad gäller arbetsskadan ser det bra ut men det kan tänkas att du behöver överklaga ett negativt beslut för det kommer ta lite tid innan du får pengarna.

Det mediala är både ett smalt och väldigt brett område beroende på hur man ser på det. Att hålla på med det är ett val som du redan har gjort att ha det som jobb är en annan sak och det finns olika vägar dit. Du har en begåvning men behöver ett verktyg att använda för att skärpa den. Det lättaste att börja med och att lära sig hantera och styra begåvningen är att använda pendel eller Tarot men det vet du redan.

Vad du inte bör göra är gå dyra kurser som egentligen bara kommer lära dig sådant du redan vet. Din begåvning drar mer åt helande och insikt än något annat så healing är ett bra val att ha som målsättning

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page