top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kan jag hitta mina skolfoton

Fråga: Alla mina skolfoton från första klass till gymnasiet är borta. Jag vet att jag gömde korten på något ställe i vårt dåvarande hus, detta kan ha varit omkring 1979-1983. Jag flyttade hemifrån och mina föräldrar sålde huset och flyttade till annan ort. Måste jag ge en mer detaljerad beskrivning? "M"


Sök i en låda eller skåp på en vind.

Svar: Nej, beskrivningen är ganska tillräcklig men det är klart det lönar sig alltid att veta under vilka omständigheter du såg korten sist. Ofta kan det vara ganska långt därefter som personen tappade bort sin tillhörighet men jag har ändå märkt att det hjälper mig "se" var saken är. Dina skolfoton finns i någon form av låda gjord av plåt eller kartong. Jag skulle egentligen vilja säga papperskorg eftersom det är en rund låda men då borde de blivit slängda. Det kan faktiskt vara en bit av ett grovt plåtrör eller en tunna också när man tänker på saken. Kolla med de nuvarande ägarna för den kan stå kvar i huset dina föräldrar flyttade ifrån. I alla fall är den på en vind

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page