top of page

Kärlek, jobb och en bil.


Min fråga lyder om killen som jag har redder i ca 1 år. Är det nånting som kommer utvecklas? Kommer jag få börja jobba igen? Kommer han höra av sig, i så fall när? Kommer jag få tillbaka bilen? När kommer han släppa henne eller ska jag ge upp och gå vidare.

"M"


Svar: Jag kan inte svara på frågor som handlar mer om andras framtid än om din, så jag kan inte säga något om hans beslut. Vad jag kan säga är däremot att era horoskop matchar riktigt bra. Mest handlar det nog om fysisk attraktion men även vardag, känslomässigt stöd, gemensamma intressen och hur ni föredrar att en relation fungerar, ja i stort sett allt matchar. Det får mig att misstänka att det finns rejäla praktiska hinder (eller andra konkreta förhinder) i vägen eftersom ni inte bara har bildat ett par. Antingen det, eller så var en av er (han, i det här fallet) inte alls ute efter ett förhållande. Är den dörren stängd så är den, då hjälper det inte hur mycket man än passar ihop.


Mina kort säger att du måste välja väg själv, det finns inget självklart svar på din kärleksfråga.


Bilen kan du få tillbaka men det dröjer eller sker kanske inte alls om du inte själv gör något drastiskt. Korten säger att detta i så fall stänger vissa dörrar men du får i alla fall tillbaka bilen. Du måste själv avgöra om det är värt det. (Det kan handla om att anmäla den stulen men jag är inte säker på att det är detta korten menar.)


När jag frågade om ditt jobb så fick jag ett ganska underligt svar men det kanske är tydligare för dig än för mig. Så här sa mina lenormandkort:

"Åt det håll du vill är det svårt att gå. Risken finns att du blir motarbetad och inte får det dokument eller besked som du behöver. Det behöver inte vara personligt heller, alltså ingen som medvetet motarbetar dig men konsekvensen blir densamma.

Det kan finnas andra lösningar som gör det lättare för dig att få det du vill ha. Kanske går det att gå en helt annan väg, som kan innebära en drastisk förändring, kanske en resa eller flytt. Förlita dig på de saker (och människor) som du litar på och som du vet fungerar. Det viktigaste om du vill komma ur den här låsta situationen är att du letar efter en annan väg istället för att vänta på att något ska förändras av sig självt. Att byta riktning kan vara svaret. Om du inte kan komma dit du siktar, kan det fungera bättre att sikta åt ett annat håll."

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page