top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Jodå, du har hjälpare på Andra sidan


Jag undrar hur mitt liv kommer att se ut framåt, boende, kärlek, arbete och ekonomin. Blir det någon flytt ? Får jag leva singel resten av mitt liv ? Kommer jag stanna kvar på mitt arbete ? Har jag någon med mig från andra sidan?

"S"
Svar: Boendet ser väldigt spännande ut. Korten pekar på äventyr och ger dig rådet att vara öppen för det oväntade, så jag skulle tro att du flyttar till något helt annat ställe än där du bor nu (kanske utomlands) eller att det rör sig om en udda form av boende, som ett kollektiv till exempel. Jag är osäker på om det är avgjort hur det ska gå eller om det finns många alternativ, men äventyrligt tror jag att det blir oavsett.


Kärlekslivet formas lite väl mycket av ditt förflutna. Det finns en stor längtan eller stor sorg som hela tiden är närvarande i bakgrunden och tills du gör upp med den så blir det svårt att hitta en ny kärlek. Inte omöjligt, men svårt.


Vad gäller ditt arbete kommer du att få nya möjligheter. Jag lutar åt att det är via någon du jobbar åt nu eller möjligen har jobbat åt förr. Det är möjligt att du tackar nej för det innebär ett steg bakåt, men granska erbjudandet noga för det är bättre än det först ser ut att vara.


Din ekonomi ser ut att gå åt rätt håll framöver men exakt hur det ser ut beror på val som du inte har gjort än. Hur som helst finns det inga oväntade dåliga nyheter på den fronten.


Och jodå, du har stöd från andra sidan. Det är inte bara från en person. Där finns två djur (jag tror att det är två små hundar) och en äldre släkting som jag inte tror att du har träffat, kopplingen verkar vara till dina föräldrar snarare än till dig. Mer vill inte tarotkorten säga. Det finns något slags historia här som jag tror att det är meningen att du ska snubbla över längre fram.

Du har en musa av något slag också och taroten säger att du lyssnar på henne för sällan. Kanske du ägnade dig åt något kreativt förut som du har lagt på hyllan nu eller inte hinner med så ofta. Hon kan vara till god hjälp annars och finns där för dig när du behöver henne.

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page