top of page
  • Skribentens bildTor

Jag våndas: hon eller min sambo???

Har hört av mig till er tidigare kring en kvinna jag hade tät kontakt med via mitt jobb men som ställde sig mer och mer passiv. Ert svar då var att hon börjat känna samma saker för mig men tagit ett steg tillbaka för att hon insåg vad det skulle innebära för mig med barn och sambo. Tyvärr bröt jag abrupt kontakten med henne i början av juni men erkände senare mina känslor för henne via email. Kvar ligger ett oläst svar från henne jag inte vågat öppna nu på 3 månader och kontakten mellan oss är obefintlig. Mitt eget förhållande är som alltid upp och ner och jag har fått förslag från henne att hon löser ut mig från huset och jag hittar annat boende, men nu har det gått 2 veckor sen dess och vi är tillbaka i vår gamla vanliga ”lunk”... Är kontakten med den andra kvinnan körd? Har inte gått många dagar emellan att jag tänkt på henne och innan jag somnar ligger jag och tänker på vad jag gjort fel och har ångest över det olästa svaret, som jag inte vågar öppna. Vad hon än svarade så blir det galet, hade hon intresse av mig innan? Ja, då får jag ju ångest över att jag förstörde det. Såg hon mig som en vän? Då förstörde jag ju även det... nä... hur, vad och varför gnager i mig...

J

Brev, vare sig de är e- eller IRL förpliktigar men förblir de olästa kan inga dörrar öppnas

Svar: Du måste läsa brevet!

Svaret är inte det du hoppats på men inte heller det du väntat dig. Var ärlig när du tar kontakt med henne igen och säg som det är – att du blev så skärrad av att hon svarade att det låste sig och att du inte läste det förrän nu.

Vad hon än svarade kommer det att öppna dörren vidare. Antingen räddar det er vänskap eller så öppnar det för mer.

Du och din sambo måste hitta ett sätt att bestämma er för vilken väg ni ska gå och det borde ni göra före du tar kontakt med den andra tjejen.

Korten säger att du har lätt att låsa fast dig vid det som är och nyckeln till framtiden är att börja bygga den.

Det finns en väg framåt med din sambo men då måste ni bygga den, det finns en väg framåt utan din sambo men då måste ni bryta med det ni har nu. Så länge ni sitter fast i varandra utan att ha en uttalad riktning så kommer du inte heller fastna för en alternativ framtid, hur bra den än skulle kunna vara.

Se det som två spår som inte har med varandra att göra förrän det är klart var du står. Läs brevet och hantera innehållet känslomässigt, prata med din sambo och hantera livet tillsammans. Sätt ihop resultaten av dessa två resorna och framtiden kommer bli klarare och lyckligare.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page