top of page
  • Skribentens bildTor

Jag tvivlar på min relation

Han och jag har ständiga gräl, och jag har börjat tveka på om vårat förhållande egentligen är värd att satsa på. Vi har varit tillsammans i över ett år, och jag är väldigt osäker på om jag egentligen älskar honom. Samtidigt har jag blivit sexuellt attraherad av en annan man, som även är attraherad av mig. Jag undrar hur farligt det skulle vara för mitt förhållande om jag spenderar en tid med den här mannen. Den här mannen råkar tyvärr vara vän med min pojkvän. Jag känner mig helt vilsen. Snälla hjälp mig. Jag skulle vilja veta om det passar mig att studera till inredningsarkitekt. Och om inte, vad kan jag studera till då? "Lilla vilsna flicka"

Ha tålamod det kommer lösa sig

Svar: Du skulle göra ett hyggligt jobb som inredningsarkitekt men din smak är väl personlig för att du verkligen skulle trivas (risken finns att du inte känner att du får uttrycka dig i ditt arbete utan bara göra sådant som dina klienter vill ha). Om du tror att du får tillräckligt mycket utrymme så är det ett bra jobb annars så passar design, reklam eller faktiskt ännu mer säkerhetsbranschen (att designa bankentréer och utarbeta säkerhetsrutiner mm).

När det gäller förhållandet så finns ert största problem i det att ni inte ser världen på samma sätt. Han har idéer som inte matchar dina och ju tätare ni bygger ert förhållande desto mer kommer era skillnader att märkas. Ni kan gå runt det men ni är båda övertygade om att er grundläggande inställning är rätt så det kommer att bli tufft. Att inleda en relation med någon annan kommer att ta död på förhållandet - särskilt när det är någon han känner. Visst känner ni båda attraktionen men eftersom glöden emellan er inte kommer att minska med tiden så lönar det sig att vänta på honom. Om ditt förhållande blir bättre så skulle en affär förstöra det och om det tar slut har du alla möjligheter att vila i den andra killens famn utan att känna dåligt samvete.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page