top of page
  • Skribentens bildTor

Jag trodde att det var mitt drömjobb


Funderar och funderar och kan inte sova. Jag bytte till mitt drömjobb, trodde jag. Jag behöver vägledning, mår inte bra - vad ska jag göra? Har ingen fritid kvar pga restider, ska jag våga öppna eget? "Tack"


Svar: Att något måste förändras är uppenbart. Vissa saker kan man anpassa sig till efter ett tag - du har ju inte haft jobbet så länge - men inte långa restider. De kommer att fortsätta att vara ett problem om du inte antingen byter jobb eller flyttar, och om du mår så här pass dåligt nu så kommer du säkerligen att må sämre längre fram. Jag frågade korten, som sa följande: Du har många strängar på din lyra så det finns inte många arbetsuppgifter som du inte klarar av, men det nuvarande jobbet tar den energi ifrån dig som du trodde att du skulle få. Det här kan du lösa på flera sätt men det enklaste och snabbaste är att du byter till något helt annat. Helst ett jobb som är helt nytt, antingen att du öppnar eget eller att du hittar ett jobb hos någon som just har startat sitt företag eller projekt. Att flytta är också ett alternativ som löser ditt problem rent praktiskt, men det är det sämre alternativet eftersom det för med sig många andra baksidor i form av tappad förankring, slit och utgifter.


Lite ledsamt att du står mellan två ganska besvärliga alternativ just nu, men som korten ser ut så är det här ändå en väg till något som är mycket bra för dig. Jag tror att ditt val att ta jobbet som du har nu i förlängningen leder till både självinsikt och nya möjligheter. Det ser ut som om Ödet tycker att du är precis där du ska vara.22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page