top of page

Jag blir tokig på katten


Min katt har ner saker hela tiden och rivs. Hon brukade inte hålla på så här. Kan era kort säga vad som är fel? Hur får jag henne att lägga av?

"Pop"


Svar: Jag tror att det är åldern. Har jag rätt om jag säger att katten är runt 8 månader gammal? Hon skulle må bra av sällskap, det är det raka och enkla svaret på frågan. Om du kan tänka dig att adoptera en äldre katt så skulle det nog lösa ditt problem omgående. Prata med närmaste katthem så har de förmodligen någon katt de skulle vilja rekommendera. Om du inte kan tänka dig den lösningen så måste du försöka hålla henne upptagen och stimulerad på annat vis men det kan vara svårt, särskilt om du jobbar. En ung katt blir snabbt uttråkad. Men det finns saker du kan testa med: Aktivitetsträd eller klättervägg till exempel. Jag rekommenderar dock varmt att du överväger att ha mer än en katt.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page