top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

I vilket stjärntecken hittar jag min livspartner?

Fråga Tor och Hanna: Nu har det kört ihop sig för mej. Jag pluggar nu deltid och jobbar i ett familjeföretag. Jag har chansen att göra en omfattande affär och jag använder mina studieår som betänketid men nu finns det andra intressenter. Ska jag slå till? Ska jag bara jobba kvar? Ska jag ge mej av, och vart ska jag då sikta? Har jag valt rätt utbildning? Mitt horoskop säger alltid att jag är konstnärligt lagd, men det är inget jag känner av själv?

Dessutom har jag via nätet träffat en man. Det känns inte 100%. Han är rar, men det känns som om jag är den drivande hela tiden. Han ger mej liksom ingen energi... Och så är det långt emellan oss. Är han rätt för mej? I Vilket stjärntecken finns Mr Rätt? Jag vill ha någon att dela passionen med, men vet inte om den inte finns eller jag inte vågar släppa fram den. När jag träffade mitt ex, blev jag liksom okänslig för alla andras blickar och inviter. Men så är det inte med detta senaste förhållandet, jag är fortfarande lika mottaglig... "Halv i livet?"


En Oxe eller Jungfru är bra matchningar för dig.

Svar: Låt oss börja från början. Jag skulle egentligen inte vilja kalla dig konstnärlig. Det är nog din Vattumansmåne som drar tankarna till konstnärlighet men den talar egentligen bara om att du är estetisk, fantasifull, fördomsfri, romantisk och har en vilja att vara obunden. Det säger egentligen ingenting om ett konstnärskap för där styr Venus. I ditt fall är allt skapande en ganska ansträngande process men du har en fallenhet åt det praktiska och framför allt intellektuella. Du är kreativ med ord och siffror och bör vara bra på korsord t ex.

Vad gäller affären så är det visserligen dags för dig att ta ett större ansvar nu och att göra affären skulle kunna vara rätt. Det finns dock ett stort MEN: Du har en noggrannhet och drivkraft som inte kommer till sin rätt om du inte har egna idéer för framtiden. Rannsaka dig själv för om det du ser framför dig är att driva rörelsen i samma anda som den drivs nu så är det helt klart fel val för dig. Har du idéer om utveckling och innovationer så kan det här vara precis det du behöver men det viktiga är att du ser framåt. Vad du än påbörjar så är det viktigt att du får ett utlopp för både ditt sinne för detaljer och för din förmåga att lyckas med det som ser svårt eller omöjligt ut för andra. Du är större än att bara driva på i andras hjulspår. När det kommer till karriärsval så har du en sextil mellan din Merkurius i Skorpionen och din Jupiter i Jungfrun som gör att du är en strålande säljare och kommunikatör. Din starkaste sida är att övertyga med hjälp av detaljer och jämförelser. Du har också en stark sextil mellan Mars i Stenbocken och Solen i Skorpionen och det ger dig en stor arbetskapacitet för långa och uthållighetskrävande jobb. Samtidigt gör det också att du ger ett pålitligt men kanske lite skrämmande eller "buffligt" intryck, särskilt när du är fokuserad på affärer eller liknande.

När det kommer till kärleken så är du fortfarande mottaglig för andra beror delvis på att du är äldre och har mer erfarenhet och dels på att det finns en del som inte passar dig just nu. Han är annars väldigt rätt sorts man (inte sagt att han är rätt bara att han är rätt typ och tecken.) Ni har olika mål i livet och är drivna på helt olika sätt men det finns en rejäl dos kemi. Det är helt klart värt att titta närmare på för kan ni lösa avståndsfrågan och om du står ut med att det gnisslar lite kring later och ovanor (åt båda hållen) så ser det väldigt bra ut. Annars så är Vattumän bra eftersom det direkt uppstår en kemi mellan er (särskilt om de har Månen eller Mars i ditt soltecken). Söker du en livspartner så är en Oxe eller en Jungfru ett bra val (möjligen även en Stenbock men då ska det verkligen kännas rätt.)

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page