top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Huset säljer men behöver ett mervärde

FRÅGA TOR OCH HANNA:

Jag undrar över försäljning av mitt hus kommer jag att få det sålt för det jag önskar? Jag står även i valet om jag verkligen ska bo kvar på samma ort eller om det kommer bli en flytt till den ort jag kommer ifrån? Kommer något av detta ske i år?

B


Mervärde kan vara ett nytt badrum men lika gärna en utsikt, närhet till skola eller att huset har en spännande historia.

Svar: Ska du få det pris du vill ha krävs det att du tillför något värde till köparen utöver det man ser nu. Det behöver inte betyda en investering i huset utan kan vara närhet till arbete, tillgång till natur eller del av jaktlag med mark. Det behövs något som gör huset unikt och speciellt för köparen.

Dock utan tillförda värden så kommer försäljningen inte ge det pris du vill ha.

Mina kort är väldigt tydliga om valet mellan att stanna och flytta – det är lätt gjort men svårt beslutat. Du vet redan vad du vill innerst inne, frågan är bara om du är beredd att betala det pris som följer med för det är inte ett beslut med bara positiva sidor vad du än väljer. Men som sagt – när du bestämmer dig kommer det gå fort (efter det att huset är sålt).

Mina kort kan ge mer detaljer om för och nackdelar med att stanna eller men det kommer bara ge dig fler fördelar och nackdelar för båda sidorna och inte göra valet lättare och mina kort säger att det viktigaste är inte var du hamnar utan att du gör valet själv. Att du väljer och känner dig bekväm med valet är det som är det viktigaste eftersom det är vad som ger dig styrka, mod och stolthet att bygga en fantastisk framtid.

Mycket gott väntar och det börjar med att du känner efter och gör det val du vill.

Huset kommer bli sålt i år (tillför värde eller sänk priset) och därefter kommer ditt beslut att göra fortsättningen rak och god.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page