top of page
  • Skribentens bildTor

Hur ska mitt liv bli?

Jag är en tjej som har flyttat till en stad för att studera. Jag har haft en jobbig barndom och en alkoholistpappa som utsatt mig för psykisk och fysisk misshandel. Jag har även haft otur med killar och tvingats till saker jag inte har velat. Jag behöver er hjälp!!! Jag orkar inte längre, allt är en ansträngning, till och med att vakna och äta, jag har även problem med hetsätning. Jag har skrivit rätt mycket till er nu och hoppas nu på svar för jag behöver verkligen det. Kommer jag att få ett jobb som jag trivs med och vara duktig med det jag jobbar med? Är det rätt utbildning jag går nu? Kommer jag att få en familj med en kille som älskar mig och barn som är friska? När kommer jag att träffa "den rätte"? Kommer jag att gifta mig? Få barn? Köpa hus? Skaffa djur som jag älskar? Vart kommer jag att bo? Vill verkligen ha er hjälp för jag ser inget ljust i framtiden nu. "En desperat och förvirrad vädur"Svar: Du har ett komplicerat horoskop med många konflikter. Det leder sällan till ett lätt liv, men det är ändå inte helt utan fördelar - det finns inga "dåliga" horoskop. I ditt fall t ex befinner sig Månen just över horisonten och det innebär att du alltid kommer att sukta efter en större känslomässig bekräftelse, du kommer alltid att behöva ett visst mått av dramatik i ditt liv. Det kan leda till kontakter med destruktiva människor (som ofta omges av turbulenta känslor och ett "spännande" liv). Men det är också en stor styrka som leder dig till att satsa mer och söka djupare än andra och som också kan leda till framgångar av olika slag, som konstnär t ex eller skådespelare. Det är självklart inte roligt att ha haft en jobbig barndom - men betänk att nästan inga stora författare eller poeter fick en lycklig och harmonisk start på livet.

Dina yrkesdrömmar och att du vågar satsa på dem är din bästa väg till lycka - och så är det även om du inte skulle nå alla dina mål. Nya möjligheter kommer också att öppna sig efterhand. Du har många talanger som du kan utveckla och dessutom är du en tillgång på nästan vilket jobb som helst, inte minst för att du är en modig och kompetent problemlösare.

Kärleken är inte okomplicerad för dig, du fastnar ofta med män som är alldeles för dominanta eller t o m våldsamma och detta trots att du som Vädur verkligen far illa av att hamna under någon annans tumme. Vägen ut kan vara en Våg t ex, svårigheten ligger i att du då inte får de känslomässiga utspel som du behöver för att du skall kunna känna dig älskad. Det kan möjligen hjälpa om du får ett utlopp för dem på annat håll, genom någon hobby eller genom ditt jobb t ex. I det läget är en Våg eller Jungfru, gärna med Ascendenten i Fiskarna (född vid eller just efter solnedgången m a o) ett riktigt bra val.

Du möter en mycket speciell man strax innan du fyller 28 men jag kan inte garantera att han är en god idé. Ni har känt varandra förr, i ett annat liv. Sannolikheten att ni gifter er är stor.

Det viktigaste i ditt liv är att du får tillräckligt med utrymme. Exakt vad du gör spelar mindre roll, men ditt liv handlar om dig och inte om någon annan. Och för att du skall kunna läka gamla sår och finna den du verkligen är behöver du utrymme, spelrum. Det är inte lätt att våga satsa på sig själv när man har blivit krossad, slagen och utnyttjad men det är samtidigt den enda väg som verkligen leder framåt. Och den ligger öppen för dig även om den är svår att gå.

Djur är lite svåra att se i horoskopet men det ser ut som om det kommer in ett eller flera djur i ditt liv under underliga omständigheter. Det kan vara en exotisk art kanske eller ett djur du får med dig från en utlandsresa (horoskopet visar på möjligheten att finna kärleken i utlandet också, eller i någon som har sina rötter långt bort. Det ser ut som om du kommer att göra ganska många resor).

Mina tarotkort vill av olika skäl inte prata om din framtid. Det är inte för att den är mörk utan mest för att du har så många olika alternativ och det viktigaste av allt är att du väljer av egen kraft.

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page