top of page

Hur lång blir sjukskrivningen?


Tack för svaret angående min ekonomi fråga . Du har alldeles rätt att min sjukskrivning är relaterat till stress, och är inte redo än att återgå till arbetslivet , Men känner ju en liten stress att börja jobba pga min ekonomi. Men vet ju inte riktigt hur jag ska orka med det... Ser du om jag kommer att vara sjukskriven länge till eller blir det någon förändring snart?

"MB"


Svar: Du (och din läkare) vet bäst här, och du verkar redan vara medveten om att det kan vara ett misstag att börja jobba för tidigt. Särskilt om det som orsakade stressen inte är löst. Generellt brukar man säga att för varje gång man går in i väggen så tar återhämtningen lite längre tid, så rent allmänt är det klokt att vara försiktig.


Lättnaden när Jupiter vandrar in i ditt andra hus bör vara påtaglig, men Saturnus inflytande finns ju ändå kvar om än i mildare form. I januari 2021 tar Saturnus resa genom ditt andra hus slut. Därför är det ganska sannolikt att din återhämtning inte är hundraprocentig innan dess. Det betyder naturligtvis inte att du kommer att behöva vara borta från jobbet hela den sträckan, men räkna med en viss sårbarhet och att du måste hålla ett öga på dina stressnivåer.


Vad jag tror kommer att hända är att du kommer att känna dig mycket piggare redan nu i december, men jag tror också att du skulle vinna på att inte kasta dig tillbaka in i arbetslivet. Det är (återigen) du som vet bäst, men med stöd i horoskopet tycker jag att bit in i februari låter som ett rimligt mål.


Jag har rådfrågat tarotkorten också som håller med om att februari låter rimligt. Min tarot Gally säger att det kan gå bra tidigare också men att det är att ta en risk. Gally hälsar också att han förstår att ekonomin utgör en stressfaktor i sig, så han har tagit med den i beräkningarna och med hänsyn taget till detta så landar rekommendationen på februari om det inte går att ordna någon lösning där du kan få prova dig fram och kan komma tillbaka till arbetet med en mindre belastning än vanligt (det är inte alltid det fungerar men du vet nog bäst själv om det är en möjlighet på din arbetsplats eller ej).


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page