top of page
  • Skribentens bildTor

Hur hamnade den på kylen?

Hej !hur hamnade lappen på kylskåpet under kvitton och uppsatt med stark magnet? det står ett kvinnligt namn och sen såg jag en annan handstil skrivet ica på lappen , konfronterade ang lappen men han säger att han inte vet hur den hamnat där. men han erkänner att det är han som skrivit ica på den! så jag kollade upp numret och lustigt nog så gick det till ica.

Han blånekar att det skulle vara något och har inge minne om nåt ang lappen och kommer inte ihåg att han skrivit ica på lappen och satt upp den på kylskåpet. men jag kan inte smälta och svälja det. Man kan inte av en slump skriva just ica på en lapp med ett kvinnligt namn och telefonnummer och inte komma ihåg händelsen? snälla om jag kunde få en förklaring som är logisk så jag kan sluta grubbla på det om han träffat/träffar någon? har sökt igenom alla möjligheter om hur lappen hamnat där? men jag har bara två svar på det och det är att han fått den av henne och att det är något vänsterprassel från hans sida . vore så tråkigt efter många år och ett litet barn tillsammans.

Nil


Väldigt sällan hänger man "hemliga" lappar på kylskåpet

Hej kollar kort både LeNormand och Tarot och nej, lappen har inte med otrohet att göra vad det verkar och att glömma varför man skriver något och vad det betyder är inte helt ovanligt och det kan finnas massor av förklaringar.

Den troligaste är att namnet och nummer (som är skriven med en handstil) skrevs först, kanske för ganska länge sedan och att din man (vars handstil skrev ica) kollade upp på Hitta eller liknande vad det gick till, skrev det och la lappen i plånboken och glömde bort den.

Det som betyder mest här är att han inte har någon förklaring – OM man gör något dumt så är man ofta snabb med att hitta, mer eller mindre, trovärdiga förklaringar. Han har ingen och det är en ganska bra vägledare om att han faktiskt inte har någon aning. Det andra är hur lappen hamnade på kylen – troligast for den upp på kylen av misstag samtidigt som kvittona. Så det intressantaste här är vilka kvitton det var. OM det var Ica kvitton i bunten är det allra troligast en påminnelselapp om något och att numret ju faktiskt verkar gå till Ica antyder att det faktiskt handlar om ett inköp eller en fråga eller kanske helt enkelt om ett paket som ska hämtas ut i samband med julruschen (OM Icabutiken i fråga också är ett postombud).

Det finns skuggor runt ert förhållande framöver med de verkar inte ha med otrohet att göra – i alla fall inte om detta.

66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page