top of page

Hur går det för företaget?


Får man ställa sexfrågor? Sen undrar jag om det kommer att gå bra för mitt företag nästa år och om det blir en vit jul.

"Guppy"


Svar: Jodå, man får ställa sexfrågor. Om företaget nu, då ... Det ser ut att gå bra nästa är men det har varit lite motigt, och det har sänkt ditt självförtroende en del. När trenden vänder för företaget så kommer självförtroendet tillbaka också, så vid slutet av nästa år mår du sannolikt mycket bättre än du gör nu.


Korten påpekar också att det finns en kvinna som påverkar situationen (det kan vara någon du jobbar med, en anhörig eller kanske en viktig kund). Var lite taktfull runt henne, hon är till stor hjälp när hon vill vara det men just nu är hon inte så glad på dig och då är hon snarare stjälp. Jag tror inte att roten till detta sitter i någon allvarlig konflikt, det är troligare att du har ignorerat henne lite för mycket eller att du har varit stressad och kort i tonen. Det bör vara ganska enkelt att få relationen på rätt köl igen.


Det där med vit jul, jag tolkade det som om du menade snö men korten ser inte alls ut så. De säger så här: Ja. Det blir inte så lätt för när du är iväg på resan så kommer någonting att vara riktigt trassligt (jag tror att det handlar om att umgås med någon som är hänsynslös) och du kommer att vilja falla tillbaka i gamla ovanor. Men du kan stå emot även när andra inte gör det, och det är rätt väg. Håller du ut så kommer du med rätta att bli riktigt stolt över dig själv. Du kommer också att få beröm från någon annan, men inte lika mycket beröm som du faktiskt förtjänar.


Det händer ibland att tarotkorten missuppfattar frågor med flit för att det finns något som de tycker att den som frågar behöver höra. Så utifall att din ursprungliga fråga handlade om snö, så frågade jag runorna och de bekräftar att snön ligger vit under julen (och runt julen) där du firar den.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page