top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hur får jag en andeguide och kommer min IVF lyckas?


Du har bra chanser, särskilt sent i månaderna

Har jag kontakt med mina andliga guider? Vem är dom i så fall... Jag har försökt att meditera, men vet ej om jag fått tag i någon guide än eller om det bara är min fantasi. Jag skulle vilja veta hur provrörsförsöket går januari-februari? Tack så mycket på förhand, ja sedan undrar jag om jag kan hitta borttappade saker eller om det bara var en engångsföreteelse. "Tiia"

Svar: Du kan definitivt lära dig hitta borttappade saker. Det är dock svårt att sortera alla intryck och hitta de som är de ”sanna” ett bra redskap för att lära sig sortera intrycken är att använda en pendel som redskap när du börjar öva upp dig. Hur du använder den kan du läsa om på sidan.

Att hitta guider är inte lätt, delvis därför att de hjälpare som vanligen finns runt oss och är de som hjälper oss i första hand inte får märkas. Jag skriver en artikel om hjälpare direkt efter detta så att du och alla andra som vill kan få lite hjälp på traven och en bild av hur det fungerar. Däremot finns mycket gott med meditation. Särskilt eftersom den ger en inre klarhet som hjälper dig att stressa av och skaffa en helhetssyn på dina bekymmer. Många problem vet man inners inne svaret på medan andra faktisk kräver goda råd och nya impulser.

När det gäller att komma i kontakt med guider och hjälpare är dock meditation en rätt farlig väg att gå men mer om det i artikeln.

Vad gäller provrörsbefruktningen så finns det inga uttalade hinder bara dagar med extra stora chanser. De allra bästa tiden är dels dagarna runt den 28:e januari och andra veckan i februari men absolut inte tredje. Sedan ser det väldigt bra ut de sista fem dagarna av månaden.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page