top of page

Hur blir relationen till min nya arbetskamrat?


Två frågor, löser det sig med renoveringen och kommer det att fungera bättre eller sämre mellan mig och den nya kollegan än det gör nu? Jag undrar också om man får önska hur man ska bli spådd, kan man be om just tarotkort till exempel?

"F"


Svar: Jodå, du får välja spådomsredskap om du vill. Vi försöker alltid välja det redskap som är bäst på att svara på frågan men om du av något skäl föredrar tarot eller I Ching eller runor, till exempel, så bara skriv det i frågan.


Lustigt nog fungerar ett och samma svar på båda dina frågor: Ge det lite tid.


Det ser ut att bli bra med renoveringen men räkna med lite trassel innan det går åt rätt håll. Du har visst redan blivit besviken på någon (en hantverkare, tror jag) men det slipper du vara med om fler gånger, i alla fall inte lika illa. Men det är också något pappersarbete som måste lösa sig, ett tillstånd av något slag, och det tar oväntat lång tid. Håll ut, det kommer att bli väldigt fint till slut.


Jag tror att det med tiden blir bättre mellan dig och kollegan. Ni passar egentligen inte dåligt ihop men det blir många missförstånd och det har gjort både dig och kollegan en smula osäkra. Missförstånden beror på att ni uttrycker er väldigt olika och inte alls har samma humor, och det är antagligen något ni kan vänja er vid. Ni blir nog aldrig bästa vänner för ni har också väldigt olika intressen, men på jobbet kommer flytet som sagt att bli bättre när ni har lärt er hur den andra fungerar.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page