top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir mitt år?

Hej! Hur blir mitt år?! Funderar på så mycket så jag blir trött av all ovisshet.. Funderar på vart jag ska bo, blir det en vinter till där jag bor eller hittar jag något innan?! Eller är det så att jag hittar en ny kärlek som jag kommer trivas med?! Nästa fundering: har en hosta som inte vill släppa taget, hostar så fort jag äter eller strax efteråt...varit på några undersökningar men det visar inget..?! Vad kan det vara..?! Stressrelaterad hosta?! Funderar bara mer o mer hur jag ska göra med mitt jobb..lagt in önskemål om att gå ner lite i arbetstid i höst o se om det hjälper?!.. Hoppas finna en lösning snart.. Tack för er hjälp.

Cajo


Året bjuder på många starter men avsluten låter vänta på sig

Svar:

Låt oss börja med hostan – den är inte stressrelaterad utan ett symtom på något annat, större. Det är inte jätteallvarligt idag men kommer växa och framför allt återkomma om du inte gör något.

Problemet är att din läkare letar efter något som kan förklara symptomen (hostan) direk men problemet är ett annat och hostan en bieffekt.

Gör en allmän hälsokontroll. Kolla hela systemet (hjärta, lungor, blod, andning, syreupptagning). Det är som sagt inte akut (ännu) men ett löst problem är bättre än ett uppskjutet.

Ta hand om dig.


Nu till det andra:

Bostad: Du kommer se en vinter till med samma utsikt men inte en vår. Det blir en flytt till något nytt snarare än ifrån något.

Bostaden är en bieffekt av annat (jobb, kärlek, utbildning) om du verkligen ska trivas så lös det så ordnar sig bostaden av sig själv.

Kärleken: Du hittar kärleken via dina intressen och din fritid snarare än ditt arbete. Sommaren kan bli flirtig och ett leende belönas med ett leende. Det är lätt att göra nya kontakter.

Du inleder inte hösten ensam men innan du har ett fast förhållande som du kan lita på har skuggorna blivit långa (skriver exakt så min lenormandlek uttrycker sig – översätter senhöst tidigast).

I övrigt det gör bättre än du fruktar i år men inte lika bra som du hoppats och mycket av det som börjar bra hamnar i lite av ett ”vänta och se” äge.

Det kan bli frustrerande men är ett steg på vägen. Saker lyser upp framöver och 2022 blir året då många av de bekymmer du ältar just nu löser sig

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page