top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir min vår?

Vad händer i mitt liv de närmaste tre månaderna?

Susanne

Sommarupplevelser som gav dig mycket i din ungdom kommer ge massor i år också.

Svar: April och början av maj kommer föra med sig ovanligt många sociala kontakter och möjligheter att träffa nya människor på nya sätt. Här finns det ett litet motstånd att komma över eftersom det kräver att du vänjer dig att umgås med andra över distans och det kan irritera lite först men kommer ge många nya chanser till att möta spännande människor. Särskilt via arbetet men också privat.

När vi pratar jobb blir det större förändringar än du trott och i huvudsak är det bra förändringar – den eventuella oro som du bär kommer inte att visa sig lika berättigad som du kanske tror. Saker kommer ordna sig.

Privatlivet och kärleken kommer bli aktivare under juni än innan och resor tillsammans med kära eller vänner är inte en dum idé under juni och juli – särskilt inte om du väljer att återuppleva platser du besökte i din ungdom eller unga vuxenskap.

Det finns ingen flytt eller större ”jobblyft” för dig under våren och försommaren men jag kan redan nu säga att hösten kommer föra med sig en välbehövligt ny energi och tro på dig själv. Visar du framfötterna efter sommaren kommer det att belönas ordentligt.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page