top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir min ekonomi

Kommer jag att klara mig på min pension, Jobbar lite xtra för jag tror inte att jag klarar mig. Ser du om jag får någon större vinst på travet eller mina stående lottorader?


Stående spel kommer över tiden att faktiskt kunna ge ett litet, litet plus men inga storvinster i sikte

Svar:

Extrajobben ger dig definitivt en bättre ekonomi men det sliter så se till att hitta en bra balans. Ekonomin kommer bli något bättre när du fyller 65 då det gör att en del av dina utgifter går ner och det finns en del bidrag som ger dig lite extra då.

Dina stående lottorader kommer ge dig en liten, liten pluskant men storvinster syns inte i korten.

Klarar dig kommer du att göra men ska du ha mer än det är det bästa att titta på vad som kostar och hur du kan lägga om eller ändra de fasta utgifterna.

Köpa och sälja kan dessutom bli en lönsam affär Titta på till exempel Tradera eftersom det finns en del grejer som du har som går för rätt mycket och omvänt det finns en del grejer du kan köpa billigt och sedan sälja för mer. Men var försiktig och tänk långsiktigt.

42 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page