top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir jag framgångsrik?

FRÅGA TOR OCH HANNA

När har jag som störst chans att bli framgångsrik och vad ska fokusera på för att lyckas med att nå mina drömmar?

Lp


Att nå sina drömmar är både lättare och svårare än man kan tro

Svar: Jag förstår att du egentligen menar: "Vad ska jag fokusera på för att nå den dröm jag har just nu. och hur lång tid tar det innan den blir sann?"

Problemet med att besvara det är att utan att du säger vad det är kan jag bara använda korten och de kommer ge ganska vaga svar eftersom det är skillnad på vad du fantiserar om , vad du drömmer om och vad du hoppas på och det är oerhört svårt för korten att dra upp skiljelinjerna.

SÅ jag kommer gå p ditt horoskop och svara på vad som kommer ge dig mest framgång om du väljer att satsa på det.

Vill du ha mer exakt hjälp med att uppnå den dröm du jagar just nu hoppas jag att du skriver igen och är mer precis om vad du vill ha så ska jag göra mitt yttersta för att hjälpa dig på vägen.


Här är svaret på vad som ger dig det mest framgångsrika livet:

Du är utåtriktad, bra med folk och bryr dig genuint om de som du träffar, deras livsöden och drömmar. Samtidigt är du intellektuellt smidig och vågar stå för vad du tror på – även om andra säger att det är fel.

Dina starkaste hus är det elfte och tolfte vilket säger att du brinner mest för miljö och möjligen ekonomi. Du förstår stora sammanhang och har dessutom förmågan att kommunicera och få folk att förstå fakta och låta det påverka deras åsikter och livsval.

Det lägger grunden till vad du kommer att bli mest framgångsrik med att göra men nivån på vad du väljer att sträva efter kommer också att påverka när du blir framgångsrik.

Du kommer allra längst om du satsar på politik, diplomati, internationell ekonomi eller journalistik. Allra bäst kommer du att trivas om du kommer åt att använda din talang för att göra ett gediget arbete för miljön och världens framtid.

Men det här är en lång och stor bana som kräver utbildning, uppoffringar och stora avvägningar som påverkar ditt liv i övrigt. Du skulle älska varje sekund av det men det kommer ta tid innan du blir ”framgångsrik” på det sättet att en stor massa människor vet vad du heter och vad du gör (runt 17 år).

Om du däremot mäter framgång i vad ditt arbete betyder för andra kommer du bli framgångsrik på runt 5 år.

Det finns alltid en snabbare och lättare väg att gå. Den kommer inte leda lika långt och den kommer inte ge dig samma livslånga glädje eller stora påverkan p världen vi lever i men du skulle kunna välja att satsa lägre och använda dina talanger för att påverka din närmaste grupp och bygga nerifrån.

Som influenser med inriktning på de frågor du brinner för eller som politiker/influenser med samma fokus kommer du få framgångar på mindre än 5 år men det kommer göra att du blir ”en i mängden”. Visserligen en viktig del i mängden men inte framgångsrik på det sättet att alla vet vem du är eller bryr sig om vad du tycker.

Det tredje alternativet är att satsa på personlig framgång och i det läget är ett jobb inom vård eller hälsovård med inriktning på andras välmående en bra väg. Terapeut, sjuksköterska med specialkompetens, läkare gärna psykolog eller psykiatriker är också öppna vägar som ger dig mycket. Väljer du en ”lägre” nivå av utbildning kommer du kunna jobba och bygga upp din karriär redan inom ett par år men även här är framgång ett begrepp som växer med tiden. Ju längre tiden går desto mer framgångsrik blir du.

Du har möjlighet att gå långt och göra riktigt viktiga saker och du har chansen att välja hur långt du vill gå och hur stor påverkan du kan ha på andra. Det har mestadels med hur mycket du tror på dig själv och hur mycket tid du har lust och möjlighet att lägga på dina ambitioner och mål.

Men det finns en stor framtid för dig – om du vill ta den.

Lycka till

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page