top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir det med jobb i sommar?

Vad händer på jobbfronten i sommar? 🌸

Susanne

Många "nya" jobb kommer komma till i oväntade branscher. Att temporärt testa något helt nytt är en spännande möjlighet

Svar: Sommaren kommer vara stökig när det kommer till arbete. Det finns massor att göra men strukturerna är inte som de borde och det gör att mycket är upphackat och svåröverskådligt – tyvärr också för korten eftersom de dessutom inte är världsmästare på kronologi. De talar mer om i vilken ordning saker händer än exakt när vilket är skälen till att vi ofta kombinerar astrologi med tarotkort.

Astrologin är nämligen lite suddigare på detaljerna (vanligen) men vansinnigt bra på när saker händer.

Givet att jag i ditt fall kan kombinera astrologi och kort kan jag säga att jobb under sommaren handlar mycket om samarbete och att göra saker för och med andra.. Med all sannolikhet innebär det jobbpendling eller distansarbete. Egna initiativ lönar sig också och när många konkurrerar om både arbeten och uppgifter är det viktigt att du inte är rädd för att säga ja till saker även om de ligger på gränsen till vad du upplever att du klarar.

Mycket hänger dock på vad andra beslutar så många vägar är ännu inte öppna.

Dock pratar korten om att de stora frågorna inte handlar om vad du ska göra i sommar utan mer om vad du ska göra sedan. Här väntar ett vägval som antyder att det antingen krävs en flytt (eller lång jobbpendling, utbildning eller att du satsar på att göra något eget.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page