top of page
  • Skribentens bildTor

Hjälp dig själv och miljoner kommer bli tacksamma

Hej. Jag känner mig så "törstig" efter allt möjligt just nu. Jag vill göra nått och haft den känslan jättelänge nu. Hjärnan går i högvarv för jag VILL gör mer en vad jag gör. Komma på nån affärsidée, kanske tjäna mer pengar på nått sätt? Jag har flyttat, jag har bytt jobb. Men är nånting som fattas men jag kommer inte på vad.

Vilsensjäl

Känslan av utmaning och riktning är viktig för dig

Svar: Enligt ditt horoskop finns det en hel del som du kommer behöva göra och uppleva under ditt liv innan du känner dig ”hemma” och helt nöjd men det mest grundläggande kan sammanfattas i ett ord: RESA!


Du har Solen och Jupiter i Väduren och som dessutom ligger i 9:e huset och det gör att du har ett ständigt behov av att känna att det du gör är på väg någonstans och leder till något nytt. Resa här blir alltså ett bra samlingsnamn för det är inte själva resan som är viktig utan känslan av att allting är på väg mot något nytt och spännande.

Det gör att 2020 måste varit oerhört jobbigt för dig på ett djupare plan än bara att ”man inte får göra saker”. Känslan av stillestånd och avvaktan tär på dig och hindrar dig ofta från att njuta ens av saker du i vanliga fall uppskattar.

Du har rätt tankar om att starta ett företag, hitta något att utveckla och bara komma igång med att göra något eftersom det är exakt det du behöver. Du behöver en riktning du kan tro på, en tanke att följa som har stora förutsättningar att ge en konkret och mätbar utdelning.

Kan du hitta ett sätt att kombinera det med din andra stora (och ofta direkt motverkande drivkraft) så kommer ditt liv aldrig kännas tomt eller riktningslöst mera.

För den andra sidan av myntet är ditt behov av (och kanske till och med längtan efter) ett större privat sammanhang. Du har Månen och Mars i konjunktion i Skorpionen i 4:e huset (familjehuset) och det gör att det stöd och den förankring som familj, syskon, (i ditt fall också partner pga ditt 7:e hus med både Neptunus och Uranus i), barn och föräldrar ger.

Att bo ensam och att känna dig ”fri” från din familj tynger dig mer än du tror eller medger och jag gissar att även om flytt och nytt jobb fyllde dig med hopp och stolthet så skapade det också ett ”hål” av nya ouppfyllda behov inom dig.

Att ”bara” ha en partner kommer inte hjälpa – en kärlek är kul men ger dig inte den trygghet familj ger.

På sätt och vis kan man säga att det du behöver är rötter (familj, ev. partner) och riktning (en idé eller vision att sträva mot).

Båda dessa behoven kan ”lappas” med olika quickfixes (som semesterresor, nyförälskelse och möjligen att dela lägenhet med någon) men grundbehoven går djupare.

Skulle jag spekulera lite om eventuella affärsidéer som passar dig att utveckla skulle jag säga att om du hittar ett sätt att lösa dina bekymmer (att ha familjen nära trots att de kanske inte är det och att kunna resa eller upptäcka nytt trots att man inte får det) så har du en säljbar produkt där rakt av för även om det är ett absolut behov hos ganska få är det miljoner som dela din längtan och drift.

Så hittar du ett sätt att känna dig trygg och uppfylld av framtidstro har du din säljbara idé klar.

Lycka till – och jag menar det verkligen för kan du lösa detta kommer miljoner människor få chansen att må bättre.

72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page