top of page
  • Skribentens bildTor

Hittar jag en vän?

För några år sedan separerade jag från mitt gamla förhållande som jag hade i ganska många år. Jag kände redan från början att detta förhållande inte var rätt, men hade ändå svårt att separera från det. När jag började en utbildning -16 blev jag väldigt förtjust i en annan kvinna och började rannsaka mig själv och det förhållande jag levde i och kom fram till att det bästa är ändock att bryta upp förhållandet om jag ska kunna gå vidare i livet. För just då hade jag starka känslor för den andra kvinnan på skolan och trodde att det var något mellan henne och mig. För att kunna gå vidare så vill jag ha allt avslutat innan jag går in i något nytt, men nu blev det inget mellan henne och mig som jag trodde att det skulle bli. Kommer jag någonsin att få träffa en ny kvinna och när sker det? Jag är heller inte den personen som springer ut på krogar för att hitta någon, för det ger ändock inget, dessutom är min ekonomi tillräckligt ansträngd så jag har inte råd med att springa ut på krogar.

Jag har tidigare blivit spådd av en kvinna i här i stan, där hon fick fram att jag skall möta en ny kvinna. Men hela tiden ändrar hon sig med tiden så jag tror inte längre på det. Hon tog fram att jag skulle möta kvinnan genom en utbildning som jag redan har genomfört utan att ha träffat någon, dessutom skulle jag ha avbrutit utbildningen p g a ett arbetserbjudan som jag heller inte har sett skymten av:

"Ensam hemma"Svar: Vi får väldigt många frågor så det kan ta ett antal försök innan man får svar. Det är därför vi har vår 48-timmarsregel.

Att en spåkvinna ändrar sig beror vanligen på en av två saker: Att framtiden ändrar sig (det gör den varje gång vi gör egna val) eller att hon är dålig men vill att du skall fortsätta som hennes klient. Om du betalar henne pengar skulle jag föreslå att du överväger att sluta med det eftersom hon inte gör någon större nytta, av vad det verkar.

Du har en god förmåga att charma motsatta könet, i grund och botten, men förmågan var lite återhållen mellan ungefär -11 och -18. Nu borde du dock ha goda möjligheter och dyker det inte upp någon kvinna är det sannolikt delvis dina egna reservation som spelar in, samt att du har andra mål du eftersträvar som tar upp ganska mycket av din tid. Med Månen i Skytten, frihetens tecken, och Venus i misstänksamma Stenbocken (du vill inte öppna dig om det finns en risk att du blir sårad; ett kärleksförhållande måste vara mycket stabilt innan du släpper henne inpå dig) är du knappast den som köper första bästa chans till kärlek. Du är också född på ett horn, i slutet av ett tecken i ditt fall, och det gör att du är mångfacetterad och behöver en partner som förstår det och gärna är det själv också.

Ditt horoskop rekommenderar en Våg eller någon med exempelvis Ascendenten (eller annan viktig punkt) i Vågen, gärna då en Skytt eller Tvilling. En Fisk kan också passa men mer för ett förnuftsäktenskap i så fall. Du finner lättast din livspartner i samband med samlande eller någon annan vårdande hobby (hantverk; antikviteter), och lättare på landet än i staden. Krogen är som du redan listat ut inte rätta stället. När du finner henne är lite svårare att säga och det beror också ganska mycket på dina egna val eftersom det finns flera tänkbara alternativ.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page