top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Han vill att jag ska jobba mindre


Har nyligen inlett förhållande med en något äldre man som jag trivs bra tillsammans med. Men nu märker jag att han vill att jag ska jobba mindre och när jag pratar om min framtid är han väldigt negativ och tråkig. Jag ska i stort sett sitta hemma med honom hela dagarna verkar han tycka. Kan vi lösa det här eller ska jag dumpa honom? Det känns som om det blir svårt om han ska försöka peta ner mig hela tiden.

"Yogabruden"


Svar: Jag har tittat lite på ditt horoskop och du är en ganska typisk Skytt, ambitiös och i behov av att få utvecklas. Ditt jobb betyder väldigt mycket för dig och den dagen du går i pension kommer du antagligen att ersätta jobbet med något annat som du kan brinna för. Att sitta hemma och ha tråkigt är ett riktigt dåligt alternativ för dig.

Du har helt rätt i att om du fortsätter framåt utan att lösa den nuvarande situationen så blir det verkligen inte bra. Han är en bra bit äldre än du och kommer inte att bli livligare eller mer utåtriktad med åren. Han har sina ambitioner bakom sig. Att han är mysig och lätt att trivas med i övrigt räcker inte.

Det ser ut som om du redan har dragit ner en del på dina fritidsaktiviteter för hans skull. Det är inte orimligt att du gör det, men just nu vore det bra om du såg till att vara ganska upptagen. Hans reaktion kommer att göra det lättare att diskutera alltsammans - han kommer nog att bli mycket irriterad, och det kommer också att ge dig en tydligare bild av vad som kan vänta i framtiden om ni inte hittar gemensam grund. Just nu har ni inte varit tillsammans så länge och du har i stort sett bara fått se hans gulliga sidor.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page