top of page

Händer det något roligt?


Jag har allt jag behöver men jag känner mig så dödligt uttråkad. Jag skäms nästan för jag borde ju vara lycklig, jag som har allt. Händer det något roligt framöver, något som är lite spännande?

"Vad som helst duger"


Svar: Det var bra att du skickade med dina födelsedata. Du har din Jupiterretur i april 2020 - det betyder att Jupiter passerar stället planeten stod på när du föddes. Det här händer vart tolfte år, och vart tolfte år går vi därför in i en ny fas av våra liv. Året innan returen - det vill säga där du är nu - så samlar vi oss inför den nödvändiga förändringen. Ibland fortsätter vi på samma bana, vi bara tar nästa steg på den. Ibland börjar vi med något helt nytt. Du låter som om du behöver något helt nytt.


Jupiter är den planet som står för självutveckling och framgång, och det betyder att nästa år blir mycket spännande för dig. Du kommer absolut att få den där nya energikicken som du hoppas på. Men det här innebär inte att någon rolig möjlighet kommer att ramla ner på dig från ingenstans. Tvärtom, du måste välja mål själv. Men det är inte så svårt som det låter. Du säger att du har allt, men det kan jag nästan garantera att du egentligen inte menar. Något fattas. Sätt dig ner och fundera över vilken sida av ditt liv det är som inte har fått utrymme än. Är det karriären? Vill du egentligen byta jobb? Är det dags att se världen? Var ärlig mot dig själv medan du gör den här analysen. Strunta i vad det skulle kosta eller vad andra skulle säga - det kan du tackla efter att du har listat ut vad det är du verkligen vill göra. Att du inte redan vet vart du vill tyder på att du inte riktigt har vågat erkänna vad det är du drömmer om, och det kan mycket väl bero på att du vet att din familj eller dina vänner skulle ogilla ditt val eller i värsta fall fara illa av det.


Men som sagt, du kan ta ställning till hänsyn, ekonomi och pliktkänsla lite senare. Först måste du lista ut vad dina drömmars mål är, vad det är för bergstopp du vill bestiga (bildligen, inte bokstavligen). När du väl har kommit på det så kommer du antagligen också att förstå varför ditt liv känns så tomt fastän det är "perfekt".

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page