top of page

Händer det något kul före jul?


Jag hatar hela den här årstiden och i år är det värre än vanligt. Jag är mitt i ett projekt som aldrig verkar ta slut och ingen av de medverkande tycker att det är roligt längre. Finns det något jag kan se fram emot? Orkar inte hitta på något själv, alla idéer jag får är antingen för dyra, omöjliga eller tråkiga.

"Blä för hösten"


Svar: Eftersom du är Vattuman så törs jag påstå att november faktiskt blir en bra månad trots höstmörkret. Kreativiteten kommer tillbaka och någon gång i november-december börjar det röra på sig på ditt jobb också. Kanske blir det där projektet äntligen klart ändå. Resor och kommunikationer kan krångla för dig i november så för att få en så bra månad som möjligt är det klokt att planera in minimalt av just detta.

Sätt ett litet extra märke i kalendern för andra helgen i november. Särskilt lördagen den nionde ser bra ut och en kul upplevelse där kan lyfta resten av månaden. Titta gärna efter lokala evenemang, gärna något med sport- eller naturanknytning.


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page