top of page
  • Skribentens bildTor

Glasögonbekymmer

Hej Hanna och Tor. jag har slarvat bort mina nya glasögon och det är inte bra. Jag har ingen aning vart dem kan vara men jag hoppas att ni kanske kan hjälpa mig att hitta dem. Dem är bruna och låg i ett svart glasögonfodral och jag kan ha tappat dem i princip vart som helst. Jag har sökt dem hemma, jag har rensat mitt skåp, frågat städerskorna på skolan men utan några resultat. Var är dem? Kommer jag någonsin att få tillbaka dem? Jag hoppas verkligen att ni kan hjälpa mig att hitta dem. Ni är gulligast i världen i såna fall :) "Anna"Svar: Det här var inte helt lätt. Jag får två helt olika intryck av var de kan vara. Jag tror faktiskt att det är två olika par glasögon. Det ena paret är trasigt. Ett glas fattas och de finns på ett dammigt ställe, troligen i ett garage eller i en verkstad (en sån som man har i en villa ungefär). De står i en låda med snören och träbitar och de ser ut att vara av en ganska gammal modell. Det andra paret flyttar sig hela tiden. Det innebär att det ligger i något som du (eller någon annan) bär runt. Jag tror att det är en väska eller en ryggsäck men jag är inte säker. Leta igenom de saker som du eller dina närmaste oftast bär med sig så kommer du att hitta glasögonen. Jo de kan förstås finnas i en bil också. I ett tyg-fack på ett säte i så fall.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page