top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Från otrohet till en strålande framtid

Fråga Tor och Hanna: Hej! Jag och min pojkvän har precis gjort slut, har hört att folk sett han vara otrogen, men han säger själv att detta inte är sant, stämmer det? Har även kommit på han att ljuga om andra saker vilket gjort att jag tappat tilliten. Vill även veta om min framtid, exempelvis jobb (tar studenten till sommaren), kärlek, barn. Men skulle också vara intressant om ni ser något om min pappa som jag inte träffat sedan jag var bebis då han var elak mot min mamma.

”T N”


Framtiden ser ljusut vad du än gör men strålande om du vågar ta språnget och följa dina drömmar

Svar: EN lögn bygger en annan lögn – det viktigaste är inte om han varit otrogen eller inte utan om han var trogen – och det var han inte. Därmed inte sagt att han nödvändigtvis hunnit bedra dig ännu men eftersom det var dit det var på väg är det mer frågan om exakt hur sviken du behöver känna dig.

Mina kort säger att det under alla omständigheter inte är värt att hänga upp sig på det som var utan snarare se på vad du kommer att kunna få framöver och det är mycket, mycket mer och bättre. Han är ett avslutat kapitel och bör fortsätta vara det för han kommer inte bli mer pålitlig de närmaste 3 åren.

Nu till din framtid:


Kärlek: Du kommer hitta kärleken på olika platser och sätt men allra främst inom och genom dina vänner. Det är när du umgås med dem du träffa de människor du förälskar dig med och känner dig uppskattad och trygg runt.

Den stora kärleken kommer till dig senare i livet och på en annan plats än den du bor på nu.


Barn: Ja du kommer få barn oavsett vad du satsar på i livet. Väljer du att följa de drömmar du har och den karriär du skulle kunna bygga kommer det dröja längre.

Du kan skaffa barn snart (det finns inga hinder) men det viktigaste är att du gör det innan du fyller 37. Därefter minska dina chanser. Bästa tiden för dig är mellan du är 26 och 33. Horoskopet säger definitivt ett barn med möjligheter för flera.


Jobb och karriär: Hör finns det mycket att säga eftersom det finns flera möjligheter för dig.

Det enklaste är att du följer de små viskningarna och tar ett jobb så fort som möjligt. Då kommer ditt arbetsliv bli långt med flera arbetsgivare men inom samma fält.

Dock finns det mycket större möjligheter för dig och betydligt mer givande framtidsutsikter.

Om du väljer att sikta högt och utbilda dig pratar horoskopet om ett liv där du kommer åt att förändra livet för andra, resa i arbetet och upptäcka världen utanför det trygga och enkla.

Du har ett når fram till andra och förstår andras behov och önskemål samtidigt som du har förmåga och fantasi nog att hitta vägar att hjälpa dem till bättre liv och omständigheter.

Det kanske känns långt bort nu och du kommer behöva studera mer än du kanske tänkt dig för att nå dig men följande fält är du särskilt lämpad för:

juridik, diplomati (statsvetenskap), internationellt bistånds/hjälparbete (ekonomi).

Du kommer få ett bra liv vad du än väljer men du får ditt bästa liv om du vågar tänka större och drömma djupare än du kanske vågar göra just nu.

Lycka till

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page