top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Frågor om kärlek och yrkesval

Fråga: Jag har ett otroligt obefintligt kärleksliv, så jag undrar finns det någon för mig därute? Har varit singel i snart två år. Det andra jag funderar mycket över är mina studier. Gör jag rätt i att studera, och kommer det att ge mig något? Hur ser min Jobb och Karriär framtid ut? Vilket yrke skulle passa mig? Jag vet med mig själv att jag är rätt rastlös och lätt tröttnar och vill vidare. Ett vanligt 9-5 jobb med en massa rutiner tror jag inte skulle passa mig så bra... Fast jag vet inte, det kanske är det man skulle må bäst av i längden. Tack för en fin sida och framförallt för er insats!

"Pea"Svar: Kärleken kommer att ge andra utmaningar framöver. Du kommer att hamna i en valsituation där du riskerar att bli besviken vilken väg du än går. Det finns dock inte mycket utrymme för ensamhet framöver - åtminstone inte på ett års sikt. Det som väntar dig är en jämlik relation med en man som är äldre än du. För ditt arbete är det viktigt att du känner att du gör det för din egen skull - inte för andras. Bäst passar du för ett arbete där du får resa mycket och möta nya människor. Utbildning lönar sig för dig men välj en väg sök kräver mer än bara teoretiska kunskaper, att arbeta med kropp och händer är viktigt för att du ska må bra på sikt. Konstnärliga och kreativa yrken där du själv styr resultaten är ditt bästa val

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page