top of page
  • Skribentens bildTor

Frågor om framtiden

Jag är en 17-årig tjej ... jag undrar hur min framtid ser ut? När ska jag träffa den killen som jag ska vara hela mitt liv med??? Och sista frågan är: Var ska jag leva, i Sverige eller???

"kiki"Svar: Att hitta någon att dela sitt liv med är ju tyvärr ingen självklarhet, men för dig är det ett troligt alternativ. Det dröjer inte så ohyggligt länge heller av vad det ser ut, men några år får du nog räkna med om du skall hitta rätt person. Inte fler än tretton.

Var du kommer att bo: Det beror på. Du kommer att ställas inför alternativ, och kanske offrar du den plats du själv skulle föredra för en som passar någon annan bättre. Sverige är ett tänkbart land för dig att bo i, men det finns alltså flera, det är inte avgjort.

Framtiden? Där finns det alltid mycket, för mycket man kan säga. Framtiden förändrar sig också allt eftersom, mest av våra egna handlingar. Men på ett ungefär: Du kommer att vara ganska missnöjd tills du finner en syskonsjäl; efter det blir ditt liv mer harmoniskt. Du får med tiden god ekonomi, troligen via din man (eller t o m två män). Du kommer att ha ett livligt umgänge med många vänner, och du får minst två barn; det ena är en dotter. Du kommer att ha många olika intressen och kan vid något tillfälle bli skadad i samband med en hobby om du inte är försiktig. Ditt arbete kommer att intressera dig måttligt och ge mycket få kontakter. Det är inte säkert att du får den som blir ditt livs stora kärlek. Du lämnar med tiden en stor familj efter dig och du blir djupt sörjd när ditt liv är slut. Du kommer att resa mycket och det betyder mycket för ditt liv. Kanske byter du land att bo i mer än en gång. Du kommer att leva med god levnadsstatus, särskilt om du kan avhålla dig från girighet. Politik kommer att spela en stor roll i ditt liv och ge dig både problem och fördelar. Vid något tillfälle blir du indragen i en härva av politiska lögner. Ditt liv blir händelserikt. Inte så mycket är förutbestämt (d v s nästan omöjligt att ändra på), men dit hör att du får minst en dotter, att du upplever minst en stor passion, att ditt liv vid något tillfälle tar en oväntad tur, och att du så småningom avlider (kan tyckas självklart men av något skäl är det en sak tarotkorten ofta påpekar; kanske därför att det inte är en självklarhet att man är dödlig för de väsen som talar genom korten).

Hoppas det stillade din nyfikenhet något

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page