top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Finns det jobb i min bransch för mig

FRÅGA TOR OCH HANNA: Hej! Kommer jag få ett jobb inom den bransch jag studerat i?

LB


Det finns arbete till och med i närområdet

Svar: Oja det får du men frågan är vill du det?

Mina kort säger att du står i ett vägval där du å ena sidan definitivt kommer att få ett arbete inom ditt fält (enligt mina kort och ditt horoskop troligen till och med i närområdet om du så önskar för det står ingenting om länga resor eller flyttar).

Men å den andra – drömmer du inte om andra saker som inte helt går ihop med din utbildning och det liv det kommer föra med sig?

Du kan naturligtvis välja och välja om men korten säger att det av något skäl är viktigt att du gör det första valet själv och rätt. Det är också viktigt att du gör valet själv för din egen skull utan att du låter dig påverkas av vänner, föräldrar eller andra.

Så svaret på din fråga är ja – du kommer få jobb i din bransch – om det är de du verkligen vill ha.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page